Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Kozijnen

Wij maken onze kozijnen zelf. We zoeken nog zelf het ruwe hout uit bij de leverancier. Daarna schaven en profileren we het hout naar het te leveren product. Als de kozijnen klaar zijn dan worden ze door ons zelf in de grondverf gezet. Dit doen we in onze eigen spuithoek. Meestal plaatsen we ook de kozijnen bij de klanten en leveren we en plaatsen we ook het glas. Doordat we dit juist allemaal zelf in de hand houden kunnen we een ambachtelijk en mooi product garanderen.

Het hout wat het meeste wordt gebruikt door ons voor kozijnen is Dark Red Marantie Hardhout Volhout met FSC en PEFC keurmerk dus niet gevingerlast of gelamineerd hout. Het hout komt uit verantwoordelijke gekapte bossen. Het grondverf systeem is van Wyzonol Eco Primer Plus op waterbasis ook dit is een product wat bijdraagt aan verantwoordelijk werken.

Hieronder een lijst met wat we onder ander allemaal kunnen maken:

Bestaand kozijn aanpassen

Wat we ook veel doen is als het oude bestaande kozijn nog goed is daarin een nieuw draairaam of draaikiepraam met HR ++ glas in zetten zo kunt u al met relatief weinig sloop en breekwerk toch u leefcomfort en kozijn verbeteren.

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Schroom u niet om ons te bellen of te mailen voor een vrijblijvende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor als u vragen heeft.

Bent u geïnteresseerd?

Schroom niet om ons te bellen of te mailen voor een vrijblijvende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor als u vragen heeft.

Offerte aanvragen